men are from mars

Johan säger: du vill att jag ringer?
Carolina säger: ja
Johan säger: tyckte väl att jag anade det
Carolina säger: sa jag inte det?
Johan säger: hehe nej du skrev "varför ringer du aldrig mig"
Carolina säger: men jag menade ju kan inte du ringa mig också
Johan säger: jo jag vet, jag läste lite "mellan raderna"

Ett samtal mellan mig och min vän Johan. Tyckte det var ett rätt klassiskt exempel på hur olika killar och tjejer tänker ibland.


skåne in september

Åkte ner till Skanör i Skåne i helgen med släkten för att fira min kusin Marias bröllop. En riktigt lyckad tillställning där brudparet fick varandra och allting slutade gott. Träffade även mycket nytt folk som man normalt kanske inte skulle träffa. Konstaterade att jag var den ende vid mitt bord som inte hade massa pengar på banken men fick istället komplimanger för mitt vackra efternamn och mina språkkunskaper.
Gick och la mig tidigt (runt två) och försökte sova. Den nattsömnen stördes dock av discot (som var beläget under mitt rum), en full tjej som skrek utanför min grannes dörr samt ett brandlarm som gick av mitt i natten. Helgen var dock jättelyckad.


bröllop

 Christopher och Maria

vem tror de att jag är?

Förstår inte varför folk skickar skivor till mig med någon liten desperat lapp i. Hur hittar de mig är första frågan. Fast nuförtiden finns ju en massa smarta sidor på internet så det kanske inte är så jättesvårt egentligen. Fråga nummer två måste bli: vem tror de att jag är? Någon skivbolagsnisse som sitter på feta kontrakt? Jag recenserar ju visserligen skivor, men jag tycker ändå det är lite komiskt. Hände en liknande incident i våras också. Jag satt på ett pendeltåg hem från en konsert då två killar (som följt efter mig från södra teatern) sätter sig på motsatt säte och glor på mig. Jag börjar nästan tro att de ska råna mig eller nått när de drar fram en skiva och trycker upp i ansiktet på mig, tittar med sina hundögon och ber mig snälla lyssna. Och det känns som de har satt sitt hopp i mina händer när de springer iväg med sina leenden. Och jag vill bara springa efter och ropa att jag är vem som helst.

Var på bio ikväll. Såg efter bröllopet. Riktigt bra dansk film. Älskar dansk film.