veckans

veckans vill ha: helgonstaty som finns i den marockanska affären i sofo + en ny väska
veckans restaurang: färdig frysmat från findus
veckans affär: alltid belle. älskar deras skor
veckans köp: köpte fem kokböcker på myrorna igår
veckans låt: gillian was a horse med damien jurado
veckans se fram emot: att syster kommer till sverige (tror jag)

om mitt så kallade tillstånd

Vad ska man skriva? Egentligen är jag för ofokuserad för att yttra mig över huvudtaget, men jag gör ett försök. Mitt hälsotillstånd har försämrats markant den senaste tiden. Tre akuta besök på sjukhuset på mindre än två veckor. Nya mediciner. Men nu har jag iallafall fått samtalskontakt som verkar bra. Ser fram emot att gå dit. Tur att man har världens underbaraste människor runt omkring mig som tar hand om mig. Vad hade jag gjort utan er?

Nytt jobb nästa vecka. Börjar lessna på att byta jobb varje månad men inget funkar. Gör ett nytt försök. Vill helst byta bransch men jag gör ett försök. Funderar på att börja plugga. Har hittat en yrkesutbildning jag tycker verkar intressant. Inköpare med internationell inriktning. Men jag vet inte om jag klarar att plugga heller. Orkar knappt ta mig ut varje dag.

I Stockholm är det jättevarmt. Jag har bränt axlarna och jag har tvingat mig att gå ut varje dag nu och göra iallafall något. Jag har skaffat mig ett carcassonne spel som jag hoppas kunna spela mycket nu framöver. Skulle vilja åka utomlands en sväng nu också men jag har inga pengar för tillfället.

kärlek