sweden vs italy

Nu är det smällkall vinter ute. Jag tycker verkligen inte om kyla! Jag tänker tillbaka på min tid i Italien. Då jag åkte var det -15 i kalla Sverige och vår i Italien. Men den här vintern måste jag lida igenom det kalla vädret. Usch och fy säger jag bara! Imorgon åker jag till Trysil en vecka. Inte blir det väl varmare direkt men åka skidor är iallafall trevligt vill jag minnas.

Funderar på att åka till Wien vid påsk och hälsa på syster. Gosh I miss her. Vill väldigt gärna men det är lite dåligt med pengar i kassan just nu så vi får se. Skulle ju hälsa på Anna också men man får kanske nöja sig med Tysklandsresan i Juni. Men jag saknar verkligen att resa..

Stockholm kommer inte bli sig likt utan dig. In fact nothing is the same without you..

Non ho paura

Allt kommer förändras. Allt går så fort.
Stora steg. Kliv.
Jag är rädd, men ändå inte.
Finns nog inga genvägar genom livet.
Jag ser på andra liksom jag och undrar hur de vågar.
Jag gjorde det visst med. Jag märkte bara inte stegen. 

Nu tar vi in allt vi lärde oss igår och står vid stupet redo att hoppa.
Ut i det stora vuxna livet med steg stora som jättar.
Oavsett om vi springer eller går hamnar vi alla där

rättvisa

Det finns för lite kärlek och rättvisa i den här världen. Det gör mig ont. Jag tycker det är viktigt att bry sig om vår värld, att stå upp för de svaga och försvarslösa. Ja det bor nog en liten aktivist i mig. Mitt nya projekt är att försöka starta ett litet rättvisemärkt hörn i kyrkan. Ett steg i rätt riktning. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Bra sagt tycker jag. Annars rullar allt på. Alla sticker till afrika tycker jag. Eller Anna drar till Berlin. Kommer bli väldigt tomt när hon åker. Jag blir kvar i Gävle tills i sommar. Men vad händer sen? Förslag tas tacksamt emot