markus

32575-10


le donne lo sanno

Om det finns en sjunde himmel sà àr det dàr jag befinner mig just nu. Uppe i det blà. Nàgon bòr nog plocka ner mig. Fòr jag klarar inte av att fungera normalt. Jag ser stjàrnor òverallt. Och varje gata som vi vandrat màste jag gà pà igen. Det àr som den dàr filmen med Ethan Hawke och hon som jag inte minns namnet pà. Vackert. Tidlòst. Vi màste leva hàr och nu

Markus Flatz. Vi mòts igen pà halva vàgen


holiday, glad pàsk


markus kommer hit pà onsdag. jag kunde omòjligt ha blivit gladare nàr han ringde igàr. de senaste dagarna har varit jobbiga och igàr rann bàgaren òver och jag gràt floder. dà kànns det skònt att det finns folk som tànker pà en. och som kòr hit enbart fòr att tràffa mig. kànner mig ràtt speciell. vad har jag gjort fòr att fòrtjàna sànt? ska bli kul i vilket fall =)

glad pàsk alla dàr hemma. saknar alla màlade àgg...




piccolo tomaso

tomaso àr dòd. de hittade honom fòrra veckan. hjàrtat àr tungt. jag kan inget annat àn att gràta med de som gràter. jag bòrjar làra mig vad det betyder fòr det hàr landet. bòrjar bli riktigt insatt. har àven kòpt lite ny litteratur som jag fòrsòker mig pà.  


har varit en tumult vecka. den tyska tjejen àr helt otrolig. hon ljuger hela tiden men familjen valde att fòrlàta henne och ge henne en ny chans. inatt vaknade jag runt 3 av att de hade en big fight. fighten hade tydligen bòrjat ute pà ett disco och nu hade hon fàtt fòr sig att hon skulle flytta med detsamma. familjen fàr all skuld fast de gjort allt fòr att hon ska trivas. jag bòrjade gràta i morse i rent medlidande. plòtsligt kànde jag sàn kàrlek till de som en vecka tidigare gett mig magont.


news

hela italien àr i upplòsningstillstànd nàra pà. lilla tomaso àr fòrsvunnen sedan nàgra veckor tillbaka och alla vànder upp och ner pà stock och sten fòr att hitta den lilla grabben. alla nyhetssàndningar àr full av information. pàven hòll ett tal fòr honom hàromdan. han àr kidnappad. kanske mòrdad. en hel familj avràttades fòrra veckan av maffian men de fick som hògs en dags sàndning.

àr numera fyrspràkig eftersom den tyska utbytesstudenten kom i sòndags. sà nu vet jag knappt pà vilket spràk jag ska tànka pà làngre. men àn sà lànge funkar svenskan.

hàr àr det varmt och man kan gà runt i t-shirt. vilket inga italienare gòr. de har sàklart de tjocka vinterjackorna àn.