today is such a good day

har varit på kurs hela veckan. en intensiv vecka med lektioner, mycket samtal, lite sömn och möten med underbara vänner. en vecka som sätter spår på många sätt och vis. idag är det fredag. fast det känns som måndag. för jag brukar vanligtvis komma hem på söndagar och vara ledig på måndagar. var nära att göra matlåda tills imorgon innan jag kom på vilken dag det var. idag har det varit en slapp dag. har försökt tagit igen förlorad sömn och legat i soffan under täcken under större delen av dagen och tittat på film. det var mysigt. sen ikväll var det premiär på brorsans nya teaterpjäs. riktigt riktigt bra var den. något av det bästa jag sett på länge.

snart november. sen december. tiden går fort som vanligt. och de säger att det inte saktar ner ju mer åren går. känns som jag snart kommer vakna upp och vara trettio nånting. men jag har inte panik. nej nej inte jag. jag är bara smått rastlös och vill iväg just nu. lite sugen på att se världen innan världen försvinner i kaos. lite sugen på en vända till. men jag ska stanna tiden ut iallafall. sen får vi se.

fick ett sms idag från min syster. hon kommer hem till sverige i jul. finns knappt något som får mig så glad som sådana sms. min älskade syster. jag saknar henne tokmycket.



my new friend

hey. what about that burning goat of yours?

ledsen för min sega uppdatering. det blir inte så mycket bättre än så här just nu. det händer för mycket. eller för lite. för privat. för att jag ska skriva om det här. allt rullar på i ett snabbt tempo. nu är det redan oktober. shit vad har jag gjort dessa månader?

det är kallt ute.

jag önskar jag kunde räcka till bättre. att mina armar var längre. mina kramar varmare. att det fanns mer tid. fler ord som kunde uttrycka. att avståndet inte kändes så långt hela tiden.

allt kommer rasa precis som emil sjunger. och jag kommer falla mot jorden igen.
men idag har jag golvats av jesu kärlek. idag har jag allt jag kan ha

it still hurts to hear your songs