den gyllene bägaren


Jag har svikit dig.

Igen
Jag har förlorat. Tappat.

Förlåt
Jag menade aldrig att bli sån

Liggandes på en säng under en stor filt känner jag mig lycklig då jag åter igen får återvända och omslutas av din stora famn som aldrig tar slut utan bara blir varmare och bättre och jag behöver inte vara bättre än så här för det räcker säger du när du tar min hand som du brukar och viskar du och jag för alltid och jag svarar ja jesus du och jag tills allting tar slut

frälsningens vatten torkar aldrig ut


berlin

Sitter framför datorn. Klockan är snart ett. Imorgon klockan 7 går mitt tåg till Arlanda och jag har en opackad väska på min säng. Men det är inget att förvåna sig över. Har nog aldrig lyckats packa ett par dar innan. Är alltid i sista minuten. Kanske är nån sorts tvångstanke vad vet jag. Men den här gången kan jag försvara mig med att jag nyss kom hem från Italien och att jag knappt har hunnit packa upp och tvättat. Det får gå på nått sätt. Det gör det alltid. Ska ju inte vara borta så länge den här gången.

Ich bin ein berliner

.. ancora ..


milano

milano


Hemàt..

Nu àr vàskorna packade och jag àr pà vàg hem mot sverige. Imorgon bàr det av. Den nya svenska au-pairen kom hit igàr och vi har umgàtts idag. Allt kànns konstigt. Men jag àr verkligen svensk. Pà riktigt.


Snart hem

Nu har jag bott i detta land i tre manader. Det har varit bade upp och ner och jag har hunnit se och uppleva mycket. Har gjort tabbar och snedsteg och saker jag inte alls ar sarskilt stolt over, men man lar sig av sina misstag. Och det ar verkligen sant det dar om att hans armar alltid ar oppna. Hem. Nu ar det bara nagra dagar kvar. Kanns lite vemodigt att lamna allt man lart sig vanja sig vid och flytta hem igen. Men aven om Italien ar ett underbart land att bo i sa finns det inget som gar upp mot hemma. Jag har val inte kommit tillrackligt langt for att ha hunnit rota mig till den grans att jag kan kalla detta hem. Mycket ar det val for att jag inte har haft nagot eget hem och jag har inte kannt mig som hemma i det hem jag haft tillfalligt. Har fatt ett jattebra erbjudande fran en familj i Milano. Var dar forra helgen och traffade de. Men nej jag tror jag ar klar har for den har gangen. Tror det vantar nagot dar hemma. Det kanns sa.