en helt vanligt tisdag


Hade första dan på jobbet igår. Det är mycket som måste göras och planeras nu i början men det är också väldigt roligt. Jag och Kickis har fått ett eget kontor som vi ska inreda efter bästa förmåga.

Igår fick jag för mig att exprimentera med mat och gjorde en gryta med grön curry. Blev också en blåbärspaj. Plockade lite när vi var uppe och rensade ur det sista ur mormors hus. Inte helt fel.


32575-17

Micke gör pajdeg till blåbärspajen

mataffären

Jag i mataffären

äta mat

Mat mat mat..

laga mat

Två vänner lagar mat vid en spis

i staden där alla sover..

Minns inte alls vad Kent skriver men det är bara måsarna som lever i den här staden. Eskilstuna. tråkig stad. Har tillbringat snart två veckor här nu tillsammans med mina klasskamrater i ett stort hus utanför Eskilstuna, i ett samhälle som heter Kjula. Nu börjar jag längta hem. Känns som att vara med i big brother utan alla kameror. Det är roligt och socialt men nu vill jag bara hem igen. Måste hem till mormor på måndag och hämta alla ärvda saker ifrån huset. På tisdag börjar jag jobba. Ska bli spännande..


allsång på akuten

Har varit sjuk ett tag nu och när jag ringde sjukvårdsupplysningen och vårdcentralen sa de att jag måste åka til akuten för jag har symptomer på diabetes. Precis innan jag ska åka så ringer min goda fe emmy och säger att hon följer med. Vet inte hur jag kan ha sån tur att få sådana vänner. Blir iallafall sittandes där timme efter timme utan att något händer. Det sjungs allsång till skansen i väntrummet och själv ligger jag bara ner och skakar av feber. Får till slut ett eget rum och där fortsätter flummigheterna. Vid tvåtiden kommer de in och tar lite prover och det dröjer ända till halv fyra (efter 9 timmar) innan jag får träffa läkaren som till slut kan konstatera att mina värden ser bra ut och att det inte är någon fara med mig. Får ligga kvar ett par timmar innan pendeln börjar gå igen. Ett 12 timmars äventyr på södermalmsjukhusets akut. Så var det med den saken.